Gran Turismo Sport'un Bir Sonraki Güncellemesi 17 Ocak'ta Yayınlanacak

07.01.2019 16:08 Gazali Çetinkaya

 
Çıkışı Ekim 2017'den bu yana 103 araç ve 32 pist (7 lokasyon) ekleyen Gran Turismo Sport 2019'da da ücretsiz içerik güncellemesi almaya devam ediyor.

Polyphony Digital CEO'su Kazunori Yamauchi, twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Gran Turismo Sport'un bir sonraki güncellemesinin 17 Ocak 2019 tarihinde yayınlanacağını duyurdu. Güncellemenin ayrıntıları henüz açıklanmadı ancak Kazunori Yamauchi'nin paylaştığı görsel yedi adet yeni aracın geleceğini oyuna ekleneceğini işaret ediyor.
 
Kullanıcıların görselden yola çıkarak araçlar hakkında yaptığı tahminler şu şekilde:
 
Mustang Shelby GT350
Porsche 356 Spider
Nissan 350Z veya 370Z
Honda DC2 Integra
Ferrari Dino 246 GT
BMW Z4
Aston Martin DBR1
 
Gran Turismo serisi ile ilişkili bir başka haber ise Polyphony Digital 1 Ocak 2019 tarihinde yeni bir stüdyo açtı. Belirtilene göre, bu stüdyo ana stüdyonun yeni Gran Turismo oyununu geliştirmesine yardım edecek ve bunun yanı sıra Gran Turismo Sport gibi spin-off oyunu yapma ihtimalleri de var. Satışlara gelirsek, Polyphony Digital Gran Turismo Sport'un özellikle Avrupa pazarında iyi bir performans gösterdiğini ve sanal gerçeklik deneyiminin satışlara ekstra bir katkı sağladığını söylüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo Sport Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler