Gran Turismo Sport'un Fiyatı Arttı

18.10.2017 11:45 Gazali Çetinkaya

 
   Polyphony Digital'in bu nesildeki ilk Gran Turismo oyunu Gran Turismo Sport bugün itibariyle Avrupa bölgesinde çıkışını gerçekleştirdi ve çıkışı ile birlikte oyunun PlayStation Store üzerindeki fiyatı arttı.
 
   Çıkış tarihi duyurulduğunda Gran Turismo Sport'un standart sürümü 189,00 TL, dijital deluxe sürümü ise 219,00 TL fiyat ile ön siparişe açılmıştı. Ancak şimdi fiyata baktığımızda standart sürümün 219,00 TL, dijital deluxe sürümün 249,00 TL olduğunu görüyoruz.
 
   Kutulu sürümün fiyatı ise daha da yüksek. PlayStation Türkiye Gran Turismo Sport kutulu ilk gün sürümü tavsiye edilen fiyatı 289,00 TL.
 
   Gran Turismo Sport şu anda PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo Sport Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 1 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler