Gran Turismo Sport'un Yeni İçerikleri 27 Kasım'da Oyuncularla Buluşacak

23.11.2017 18:30 Tunahan Safdır


     Gran Turismo Sport'un çıkışı üzerinden birkaç hafta geçti ve geçen süreçte pek çok oyuncu GT Sport'ta yola çıktı. Paylaşılan istatistiklere göre oyun şu ana kadar dünya üzerinde toplam 26 milyon saat oynandı. Şimdi ise oyuna pek çok yenilik ekleyecek olan 1.06 güncellemesiyle ilgili detaylar paylaşıldı.

     27 Kasım'da yayınlanacak 1.06 güncellemesiyle birlikte oyun 3 yeni ücretsiz araç ekleniyor. Bu araçlar ISO Rivolta Zagato VGT, Audi R18 ve Shelby Cobra 427.

     Ayrıca Aralık ayı itibariyle yeni bir tek kişilik oyun modu olan GT League oyuna dahil olacak. Serinin geçmiş oyunlarındaki GT Mode'a benzer bir şekilde oyuncular farklı serilerde pek çok yarışa çıkarak profesyonellik yolunda adımlar atmak için gaza basacaklar. Ayrıca Aralık ayıyla birlikte oyuncuları 12 yeni ücretsiz araba bekliyor olacak. Yayınlanacak araçların listesi şu şekilde:

     Mazda RX-7 Spirit R Type A (FD)
     Nissan Skyline GT-R V spec II (R32)
     Nissan Skyline GT-R V spec II Nür (R34)
     Ford F-150 SVT Raptor
     Lamborghini Countach LP400
     Ferrari F40
     Ferrari Enzo Ferrari
     KTM X-BOW R
     Suzuki Swift Sport
     Volkswagen Sambabus Typ 2 (T1)
     Chris Holstrom Concepts 1967 Chevy Nova
     Chevrolet Corvette Stingray Convertible (C3)

     Ayrıca 2018 Mart'a kadar oyuna toplamda 50 civarı aracın eklenmesi bekleniyor. GT League ve araçlarla ilgili yayınlanan görselleri aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo Sport Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 1 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 6 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 7 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler