Grand Theft Auto 6 Geliştirme Sürecinin Henüz Başlarında

15.04.2020 22:46 Gazali Çetinkaya

 
Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu yolda fakat yakın bir zamanda göreceğiz gibi durmuyor.
 
Kotaku'nun raporuna göre, Rockstar Games'in bir sonraki projesi Grand Theft Auto serisinden yeni bir oyun ve şu anda geliştirme sürecinin erken aşamalarında.
 
Kotaku ayrıca oyunun orta büyüklükte bir yapım olacağını ve çıkışından sonra düzenli olarak yayınlanacak güncellemelerle genişleyeceğini belirtiyor. En azından mevcut planlar bu yönde.
 
Bunun temel sebebi Rockstar Games'in çalışma düzeninde değişikliğe gitmesi. Şirket, çalışanlarına fazla mesai ve "crunch" yaptırması ile biliniyor. Crunch, bir oyun üzerinde mantıksız ve sağlıksız bir süre çalışmak için kullanılan bir video oyun sektörü terimi. Özellikle Red Dead Redemption 2 zamanında bazı geliştiricilerin haftada 100 saat çalıştığı haberleri ortaya çıkmıştı.
 
Bundan sonra daha normal ve sağlıklı çalışma saatlerine geçilmesi planlanıyor. Şu anda da corona virüsü sebebiyle evden çalışmaya devam ediyorlar.
 
Kotaku'nun raporunun tamamına buradan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto VI Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 7 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 8 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 9 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler