Grand Theft Auto IV Steam'e Geri Döndü

24.03.2020 22:28 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft'un Games for Windows Live desteğini sona erdirmesiyle birlikte Ocak ayında Steam'den kaldırılan Grand Theft Auto IV bugün itibarıyla satışa geri döndü.
 
Grand Theft Auto IV: Complete Edition şu anda Steam'de 109,00 TL. Oyunu daha önce satın almış olanlar ücretsiz bir güncelleme ile Complete Edition'a yükseltildi.
 
Grand Theft Auto IV: Complete Edition Games for Windows Live, çok oyunculu mod ve liderlik sıralaması özelliklerini desteklemiyor. Ayrıca RamJam FM, Self-Actualization FM ve Vice City FM radyo istasyonları bir süreliğine oyundan kaldırıldı.
 
Steam sayfası: 
store.steampowered.com/app/12210/Grand_Theft_Auto_IV_The_Complete_Edition

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto IV Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 7 Dk önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler