Grand Theft Auto VI Söylentiye Göre 2022'de Çıkacak

06.03.2018 19:53 Gazali Çetinkaya

 
   The Know adlı YouTube kanalının ismini vermek istemediği bir kaynaktan edindiği bilgiye göre, şu anda Project Americas kod adıyla anılan bir sonraki Grand Theft Auto oyunu 2022'de çıkış yapacak.

   Söylenene göre, oyun Vice City'de geçecek ve bazı görevler için oyuncular Güney Amerika'ya seyahat edecek. Ayrıca ilk defa kadın bir karakterin kontrol edileceği de söylentiler arasında. Grand Theft Auto V'te olduğu gibi birden fazla karakter olup olmayacağı belli değil.
 
   1.2 milyon aboneye sahip YouTube kanalı The Know Dark Souls 3 resmi olarak duyurulmadan önce oyunun detaylarını sızdırmıştı.

   Rockstar Games henüz Grand Theft Auto VI hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı.

   Serinin en son çıkan oyunu Grand Theft Auto V ilk olarak Eylül 2013'te PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkışını gerçekleştirmişti. Ardından Kasım 2014'te PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri ve onun ardından Nisan 2015'te PC sürümü gelmişti. Rockstar Games, Grand Theft Auto Online'ı halen güncellemeye devam ediyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 58 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler