Grand Theft Auto V Epic Games Store'da Ücretsiz

15.05.2020 06:52 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games Store'un bu hafta kullanıcılarına sunduğu ücretsiz oyun Grand Theft Auto V ve mağaza en sonunda normale dönerek oyun indirmeye açıldı.

Oyunun Premium sürümünü şu andan itibaren 21 Mayıs Türkiye saati ile 17:59'a kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bu tarihten önce eklediğiniz takdirde oyun sizde kalacak. İki aşamalı kimlik doğrulama gerekiyor.

Ayrıca oyunu aldığınızda bonus olarak 60 TL'lik MEGA İndirim Kuponu kazanıyorsunuz. Kupon 1 Kasım'da sona eriyor ve fiyatı 80 TL veya daha fazla olan oyunlar için geçerli.

GTA V EGS: epicgames.com/store/tr/product/grand-theft-auto-v/home

Önümüzdeki hafta ücretsiz olarak verilecek oyun henüz açıklanmadı ve şimdilik sadece "Gizemli Oyun" yazıyor. 21 Mayıs'ta öğreneceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ücretsiz Oyun Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler