Grand Theft Auto V Yeni Nesil Konsol Detayları

05.03.2022 13:55 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games, Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online'ın PlayStation 5 ve Xbox Series sürümleri için yeni özellikleri ve iyileştirmeleri detaylandırdı. Ek olarak Rockstar Games, dijital sürümün 15 Mart'ta çıkacağını, fiziksel sürümün ise Nisan ayında yayınlanmasının planlandığını doğruladı.
 
Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online, 15 Mart'ta PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için çıkış yapacak. Aksiyon dolu, satış rekorları kıran GTA V'in macerasını ve Grand Theft Auto Online'ın dinamik, sürekli gelişen dünyası en yeni nesle geliyor.
 
Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online'ın bu yeni sürümleri, 4K çözünürlüğe kadar yeni grafik modlarını, 60 FPS'i, iyileştirilmiş doku kalitesini, HDR seçeneklerini destekliyor. Üst düzey PC görselleri kısacası konsollara geliyor. Bunun yanı sıra konsol sürümleri Ray Tracing teknolojisine,  hızlı yükleme sürelerine, 3D sese, platforma özgü özelliklere ve daha fazla teknik geliştirmeye sahip olacak.
 
Oyun deneyiminizi şekillendirmek için üç farklı grafik modundan birini seçebilirsiniz. Fidelity Mod, en yüksek görsel kaliteyi oyunculara sunar ve 30 FPS'te çalışır. Tüm özellikler açıktır. Performans Modu, oyunu akıcı hale getirerek en iyi tepki süresini oyunculara sunar. 60 FPS'te çalışır. Bu mod, PlayStation 5 ve Xbox Series X'de 4K çözünürlüğü destekler. Xbox Series S'te ise 1080p çözünürlüğü destekler. 
 
Ek olarak, PlayStation 5 ve Xbox Series X'te, Ray Tracing açık ve saniyede 60 FPS'te çalışan, 4K çözünürlüğü destekleyen, Performans modlarının bir karışımı olan Performance RT modu da bulunur.
 
Grand Theft Auto Online ise 40'tan fazla benzersiz güncellemeyi bünyesinde barındırıyor. Sekiz yılı aşkın oyun içeriklerini oyunculara sunuyor. Bununla beraber yeni yükseltilmiş araçlar ve modlar ile PlayStation 5 ve Xbox Series X|S'e geliyor. 
 
Daha fazla detay için buraya tıklayın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024 İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 38 Sn önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 26 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler