Grand Theft Auto V Yeni Nesil Versiyonu 11 Kasım'da Çıkacak

18.05.2021 16:52 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Rockstar Games, Grand Theft Auto V ile Grand Theft Auto Online PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarının 11 Kasım'da çıkış yapacağını duyurdu.

Grand Theft Auto Online'ın bağımsız versiyonuna PlayStation 5 kullanıcıları ilk üç ay boyunca ücretsiz olarak erişebilecek. PlayStation 4'teki PlayStation Plus aboneleri şu andan itibaren PlayStation 5 versiyonu çıkana kadar her ayın başında GTA$1,000,000 alabilir.
 
Grand Theft Auto V yeni nesil konsollarda çeşitli teknik iyileştirmeler, görsel güncellemeler ve performans iyileştirmeleri sunacak ve oyun her zamankinden daha iyi görünecek.
 
Rockstar Games, Grand Theft Auto III'ün 22 Ekim'de gerçekleşecek 20. yıl dönümü için bazı sürprizler hazırlıyor. Özellikle Grand Theft Auto Online oyuncuları için bir şeyler olacak.
 
Ayrıca bu yaz yayınlanacak Grand Theft Auto Online güncellemeleri PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonları özel içeriklerine hazırlık yapacak.
 
Grand Theft Auto V ilk olarak Eylül 2013'te PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkışını gerçekleştirmişti. Ardından Kasım 2014'te PlayStation 4 ile Xbox One'a ve Nisan 2015'te PC'ye geldi. Tüm platformlarda toplamda 140 milyondan fazla satmayı başardı.

İlgili İçerik Yorumlar 47 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler