Grand Theft Auto V'in Yeni Güncellemesi Konsollardaki Birçok Sorunu Düzeltiyor

27.04.2022 21:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games, Grand Theft Auto V için yeni bir güncelleme yayınladı. 1.56 adlı bu yama, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S konsollarına birçok iyileştirme getiriyor. Bunun yanı sıra PS4 ve Xbox One konsollarındaki birçok hatayı düzeltiyor.
 
Güncelleme ile oyuna hareket bulanıklığını ayarlama özelliği ekleniyor. Bunun yanı sıra Hikaye Modu'ndan GTA Online'a geçişin, olması gerekenden daha uzun sürmesine neden olan sorunu gideriyor.
 
Öne çıkan güncelleme notları:
 
PS5 - Xbox Series X|S
 
- Hareket bulanıklığını ayarlamak için kaydıraç eklendi. 
- Hikaye Modundan GTA Online'a geçişin uzun sürmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
- Xbox kılavuzunu açtıktan sonra oyunda oluşan ses sorunları düzeltildi.
- Oyuncuların Hikaye Modu'na sahip olmamalarına rağmen 'Hikayeyi Sürdür' seçeneğinin gelmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
- Hikaye Modu'nda, GTA Online'daki arkadaşlarınızın telefondaki kişiler olarak görüntülenmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
- Hikaye Modu'nda karakter değiştirmenin uzun sürmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
 
PS4 - Xbox One 
 
- PS4 ve Xbox One konsollarında, oyun başlatılırken oyuncuların Rockstar logo ekranında takılıp kalmasına neden olan bir sorun düzeltildi. Yine aynı konsollarda GTA Online'da oyuncuların ilerlemesinin kaydedilmesine engel olan sorun düzeltildi.
 
Tüm yama notlarına ulaşmak için buraya tıklayın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler