GreedFall Çıkış Fragmanı

06.09.2019 19:13 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Spiders Games, GreedFall'un çıkış fragmanını yayınladı.

Aksiyon rol yapma oyunu 10 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. PlayStation Store'da 219,00 TL, Xbox Store'da 218,75 TL ve Steam'de 190,00 TL'den ön siparişte. Ön siparişler  “Adventurer’s Gear” indirilebilir içeriğini içeriyor.

“Adventurer’s Gear” indirilebilir içeriği hakkında:


• Gezgin Kıyafeti – Tuhaf topraklara doğru yola çıkan tüm maceracılar için mükemmel bir seçenek olan Gezgin Kıyafeti'nin onu giyen kişiye şans ve zenginlik getirdiği söylenir. Bu kıyafet setinde Kaşif Şapkası, Şans Ceketi, Zanaatkar Eldivenleri ve Yüksek Topuklu Botlar bulunur.
• Simyacının İnce Kılıcı– Al Saad'ın usta bir simyacısı tarafından yapılan bu ince kılıcın bıçak kısmı kılıç çekildiği anda alev alır ve korkunç yaralar açabilir.
• Yaban Domuzu Fildişi Tüfeği – Bu şık tüfek sadece bir tarz unsuru değildir. Uzak mesafeden pek etkili olmasa da yakın mesafeden ateşlendiğinde üzerinize gelen bir yaban domuzunu bile durdurabilir.


Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GreedFall Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Spiders Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler