Griftlands Haziran'da Erken Erişimden Çıkıyor

28.05.2021 19:53 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Klei Entertainment, erken erişimde bulunan deste kurma roguelite oyunu Griftlands'ın tam sürümünün çok yakında çıkış yapacağını duyurdu.

PC (Steam & Epic Games Store) için 1 Haziran'da; PlayStation 4, Xbox One ve Switch için 4 Haziran'da çıkacak.

Tam sürüm oyuna üçüncü karakter ve hikayeyi ekleyecek. Ayrıca mevcut hikayelere daha fazla görev varyasyonu ile kart içerikleri getirecek ve kart dengesi rafine edilecek.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Yumruklarının veya sözlerinin gücüyle zorlukların üstesinden gel. Hayatta kalmak istiyorsan kartlarını seçmen ve doğru şekilde oynaman gerekiyor. Aynı anda birbirinin zayıf noktalarını dengeleyen iki deste kur.

Griftlands'in çeşitli hikâyelerindeki her denemende bir şeyler öğren. Her oynadığında farklı düşman, görev ve etkinlik kombinasyonlarıyla karşılaş. Geleceğin, hem seçimlerin hem de kaderin tarafından belirlenir.
Yıkılmış Bir Bilim Kurgu Dünyasını Keşfet
Acımasız bir yer olan Havaria dünyasının bir o kadar da acımasız sakinleri var. Seni öldürmek isteyen insanlarla dolu, yemyeşil ve elle çizilmiş yerleri keşfet.

Zorlu Bölüm Sonu Canavarlarıyla Savaş
Eşsiz mekaniklere ve saldırılara sahip güçlü düşmanlarına karşı savaş destelerini test et.

Bir Takım Kur veya Satın Al!
Hedeflerine ulaşmak için paralı askerler tut, evcil hayvanlar bul veya arkadaşlarını çağır.

Yüzlerce Kartın Ustası Ol
Her karakterin seçebileceği eşsiz müzakere ve savaş desteleri bulunuyor. Yenilen düşmanlardan veya ödül olarak güçlü öge kartları elde et.

 
Erken erişim oynanış fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Griftlands Platformlar: PC Geliştirici: Klei Entertainment Dağıtıcısı: Klei Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler