Grin'den İlginç Bir Açıklama

Akibeti belirsiz olan oyun için yayınlanan sanatsal çalışmalar oldukçe merak uyandırıyor.
21.08.2009 12:48 Ersin Kılıç

Geçtiğimiz günlerde mali sebepler yüzünden kapanklerini kapattığını açıklayan Grin'in eski çalışanlarından biri olan Tomislav Spajic'ten ilginç bir açıklama geldi.
 
Firma resmi sitesinde kapandığını açıklarken " Üzerinde çalıştığımız ve bitirmeye fırsat bulamadığımız son oyunumuz için ise üzüntü duyuyoruz" diyerek oldukça merak uyandırmıştı.
 
Bahsettikleri oyun ile şimdi ortaya çıkan oyun aynı mı bilinmez ama firmanın açıkladığı bu son projeleri oldukça ilginç. Square Enix için geliştirdikleri bu projenin Final Fantasy oyunlarına oldukça benzediğini ve o yapıda bir oyun olacağını belirtildi.
 
Adı henüz belli olmayan ve Fortress kod adı ile bahsedilen oyunun yapımının devam edip etmeyeceği ise şu an için belirsizliğini koruyor.
 
Oyun için yayınlanan ekran görüntüleri ve sanatsal çalışmalara buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fortress Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: GRIN Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Başlıyor! 25 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Tamamlandı! 25 Haziran Amazon Prime Gaming Temmuz Ayında 15 Ücretsiz Oyun Dağıtıyor 25 Haziran Steam 2024 Yaz İndirimleri Başlıyor: Yüzlerce Oyun İndirime Giriyor 25 Haziran Avowed'ın Oyun Süresi The Outer Worlds'e Yakın Olacak 25 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler