Grounded Erken Erişim Çıkış Fragmanı

24.07.2020 14:48 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Obsidian Entertainment, birinci şahıs co-op hayatta kalma macera oyunu Grounded'ın erken erişim fragmanını yayınladı.

28 Temmuz'da Steam Erken Erişim ve Xbox Oyun Önizleme programı kapsamında Xbox One ve PC için çıkacak. Xbox Game Pass'e dahil olacak.

Oyun hakkında:
 

Dünya geniş, güzel ve tehlikeli bir yer; özellikle de bir karıncanın boyutuna küçültüldüğünüz zaman. Bu ortak görevli hayatta kalma macera oyununda birlikte keşfedin, inşa edin ve hayatta kalın. Arka bahçenin tehlikelerine karşı hayatta kalmak için savaşırken dev böceklerden oluşan sürülerle mücadele edebilecek misiniz? Topluluğumuza katılın ve Xbox Game Preview'da Grounded'ın geleceğini şekillendirmeye yardımcı olun.
 
Tepkisel Bir Dünya
Böcek yaşamının hareketlerinize tepki verdiği bu sürükleyici ve zorlu dünyayı keşfedin.
 
Üs Binası
Barınak ve aletler, hayatta kalmanız için kritik öneme sahiptir. Kendinizi ve eşyalarınızı böceklerden ve diğer tehditlerden korumak için etkileyici üsler oluşturun. Daha iyi savaşmanıza, keşifler yapmanıza ve hayatta kalmanıza olanak tanıyan silahlar, araçlar ve zırhlar üretin.
 
Çevrimiçi Ortak Görev
Arka bahçede tek başınıza veya çevrimiçi olarak en fazla üç arkadaşınızla mücadele edebilirsiniz. Seçim sizin.
 
Senaryo Modu
Arka bahçeyi özgürce keşfederken ve gizemli hikayede ilerlerken Grounded'ın gölgelerinde gizlenen sırları ortaya çıkarın.


Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grounded Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 11 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler