Grounded Oyunu için Bir Animasyon Dizisi Planlanıyor

19.07.2022 14:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen Xbox birinci taraf hayatta kalma macera oyunu Grounded, Deadline'a göre Star Wars: Clone Wars yazarı Brent Friedman tarafından bir animasyon TV dizisine uyarlanıyor.
 
Animasyon dizisi, oyunla aynı evrende geçecek. Yeni nesil teknolojiyle her şeyden daha küçük olan dört arkadaşı konu alacak. Bu arkadaşlar tehlikelerle dolu bir arka bahçede nasıl hayatta kalacaklarını öğrenecek.  
 
Uyarlama, Waterproof Studios/SC Productions, Kinetic Media ve Bardel Entertainment ile birlikte yapılıyor. Friedman, hikaye üzerinde Brien Goodrich ile birlikte çalışıyor.
 
Bardel Entertainment CEO'su Tina Chow animasyon dizisi hakkında şunu söyledi: "Grounded'ın tuhaf evrenine dalmak gerçekten heyecan verici. Bu ortaklık, harika bir keşif ve macera yolculuğunu genişletecek ve harika bir iş birliği olacak." 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grounded Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 5 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 5 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 6 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 7 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler