Grounded'ın Yeni Güncellemesi Zipline Ekliyor

01.10.2020 09:21 Gazali Çetinkaya

 
Obsidian Entertainment, Grounded için versiyon 0.3.0 güncellemesini dün yayınladı.
 
Güncelleme ile Hedge bölgesi yeniden düzenlendi ve yeni içerikler eklendi. Artık etrafı dolaşmak için yeni bir yol sunan Zipline'ları kullanabilirsiniz. Craft etmek için çıkrık ve örümcek ipeğine ihtiyacınız olacak. Zipline kullanarak Hedge bölgesine yeni eklenen gizli laboratuvara ulaşmanız mümkün.  
 
Güncelleme ayrıca Cadılar Bayramı temalı kabak fener ve mısır şeklinde şeker, işaret tabelaları, yeni örümcek ağları, yeni yapı Frankenline ve çok sayıda hata düzeltmesi ile iyileştirme içeriyor ve Fransızca, Almanca, İspanyolca ve İtalyanca dil seçeneklerini getiriyor. Belirtilene göre daha fazla yerelleştirme yolda. Yama notlarına grounded.obsidian.net adresi üzerinden göz atabilirsiniz.
 
Co-op hayatta kalma macera oyunu Grounded Xbox One ve PC (Steam & Microsoft Store) üzerinde erken erişimde. Xbox Game Pass'e dahil.
 
Geliştirici Vlogu 7 - Eylül İçerik Güncellemesi:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grounded Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 14 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler