Guacamelee Geliştiricisi, Devam Oyununu Düşünüyor

08.09.2014 09:28 Tunahan Başol


     Platform öğeleri ve eğlenceli dövüş sistemini bir araya getiren bağımsız yapım Guacamelee!, oyuncular tarafından oldukça beğenilmişti. Eğer oyunun devamının olmasını istiyorsanız, oyunun geliştiricisi sizin için güzel bir haber verdi.
 
     PS3 Brasil ile konuşan DrinkBox Studios'dan Greg Lesky, kendilerinin de devam oyunu geliştirmeyi umut ettiklerini ve ilk oyundan sonra akıllarında pek çok fikir olduğunu söylüyor.
 
     Firma son olarak yeni içeriklere sahip olan Guacamelee Super Turbo Championship Edition'ı oyuncuların beğenisine sunmuştu.
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guacamelee! Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Drinkbox Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: 8 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 8 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler