Guardian of Light'ın X360 DLC'si Çıktı

Karakter paketleri ile Lara ve Totec'i farklı kişilere çevirebiliyorsunuz
09.12.2010 00:36 Gökhan Yılmaz

 
     Crystal Dynamics, geçtiğimiz Ağustos ayında piyasaya çıkan Lara Croft and the Guardian of Light'ı içerikle beslemeye devam ediyor. Her ne kadar şu günlerde gözümüz yeni duyurulan Lara Croft'ın üzerinde olsa da Guardian of Light'ın Xbox 360 versiyonuna sahip oyuncular yeni görevlere sahip olabilirler.
 
     Lara Croft and the Guardian of Light için hazırlanan üçüncü DLC paketi Xbox Live Arcade üzerinden 400 Microsoft Puanı karşılığında satışa çıkarıldı. A Hazardous Reunion ismindeki DLC paketi ile birlikte bulmacalar ve düşmanlarla dolu dört yeni harita ekleniyor.
 
     Ayrıca PS3 sahipleri de yeni PSN güncellemesi ile yayınlanan Kane & Lynch karakter paketini indirerek oyuna farklı bir hava katabilirler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lara Croft and the Guardian of Light Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 22 Dk önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 1 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 1 Saat önce Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı 2 Saat önce ARK: Survival Ascending'de AMD FSR 3.0 Nasıl Etkin Hale Getirilir? 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler