Guardians of the Galaxy'nin Xbox Game Pass'e Eklenmesi için 5-10 Milyon Dolar Ödendiği Bildirildi

28.03.2022 11:27 Mehmet Tandoğan

 
 
MST Financial Kıdemli Analisti David Gibson, Marvel's Guardians of the Galaxy hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda Xbox Game Pass'e Guardians of the Galaxy'yi eklemek için Microsoft'un Square Enix'e yaklaşık 5 milyon ila 10 milyon dolar ödediğini belirtti.
 
Bu rakam resmi olarak teyit edilmemiş olsa da Gibson ek olarak şunları söyledi: "Microsoft, Guardians of the Galaxy'nin Xbox Game Pass'e eklenmesi için 5-10 milyon Dolar ödedi. Xbox Game Pass'in getirisi göz önüne alındığında diğer yayıncıların böyle bir hamlede bulunacağını düşünmüyorum."
Guardians of the Galaxy 26 Ekim 2021'de PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yaptı. 10 Mart'ta ise Xbox Game Pass'e eklendi.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Guardians of the Galaxy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler