Guerilla Games'ten David Ford ve Mark Norris Hangar 13'ün Yeni Projesinde Çalışıyor

20.12.2017 23:01 Gazali Çetinkaya

 
   Mafia III'ün arkasındaki stüdyo Hangar 13 bir süredir yeni bir proje üzerinde çalışıyor ve ekipte Guerilla Games'ten bazı kabiliyetli isimler de var.

   Horizon: Zero Dawn baş görev tasarımcısı David Ford ve Guerilla Games kıdemli yapımcısı Mark Norris henüz resmi olarak duyurulmamış bir proje için 2K ve Hangar 13'e katıldı. David Ford duyuruyu geçtiğimiz gün twitter üzerinden yaptı, Mark Norris ise bu senenin başlarında katılmıştı. Ayrıca Deus Ex: Human Revolution'ın baş programcısı Simon Hamelin ve Raven'ın Call of Duty oyunlarında VFX ve teknoloji direktörü Jon Graham da bu proje için 2K ve Hangar 13'e katıldı.
 
   Ek olarak, Hangar 13 savaş / düşman tasarımcıları ve açık dünya oyunlarında deneyime sahip yeni iş arkadaşları arıyor. Stüdyo yeni bir Mafia oyunu üzerinde ya da tamamen yeni bir IP üzerinde çalışıyor olabilir.
 
   Mafia III Ekim 2016'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkmıştı. Oyun ilk haftasında 4.5 milyon adet dağıtılmış ve 2K'nın en hızlı satan oyunu olarak bir rekor kırmıştı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia III Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hangar 13 Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler