Guerrilla Games İş İlanı Horizon Zero Dawn 2'nin Geliştirildiğini İşaret Ediyor

05.11.2019 09:20 Gazali Çetinkaya

 
Horizon Zero Dawn geliştiricisi Guerrilla Games'in yeni açmış olduğu bir iş ilanı devam oyununun yolda olduğunu işaret ediyor.
 
Bitki örtüsü tasarlayacak teknik sanatçı ilanında şöyle bir açıklama var: "Guerrilla Games'te kendini Horizon'ın etkileyici ortamlarını oluşturmaya adamış dört ekibimiz var. Bu ekiplerden biri yemyeşil ve etkileyici bitki örtüsünün oluşturulmasına odaklanmıştır. 3D modelleri en baştan oluşturuyoruz ve bu şekilde oyunun dünyasını giydirecek ekiplerimiz üst kalitede grafikler sunabilsinler." 
 
Henüz resmi olarak duyurulmasa da Horizon Zero Dawn 2'nin geleceğine dair daha önce bir çok haber ortaya çıktı. Hatta en son aktris Janina Gavankar (Star Wars: Battlefront 2 - Iden Versio / Horizon: Zero Dawn - Tatai) Horizon Zero Dawn'un devam oyununun geliştirildiğini söyledi.

Aldığı olumlu eleştiriler (Metacritic) ve satış miktarı (2019'un başları itibarıyla 10 milyon adet) ile asıl devam oyununun gelmemesi sürpriz olurdu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler