Guillermo del Toro 2018 Oscar Ödülleri'nde En İyi Yönetmen Seçildi

05.03.2018 20:21 Gazali Çetinkaya

   Guillermo del Toro 2018 Oscar Ödülleri'nde kendisinin yazıp yönettiği The Shape of Water filmi ile en iyi film, en iyi yönetmen, en iyi orijinal müzik ve en iyi sanat yönetimi ödüllerini almayı başardı.

   Hideo Kojima arkadaşını tebrik etmeyi unutmadı.
 
 
   Guillermo del Toro Hideo Kojima'nın yönettiği Death Stranding'te yer alacak ancak Meksikalı film yönetmeni oyunda sadece oyun karakteri olarak bulunacak. Geçtiğimiz yılın başlarında yapılan bir açıklamada Guillermo del Toro'nun oyunun yapımında ve yönetiminde herhangi bir etkisinin olmadığı açıklanmıştı.
 
   90. Akademi Ödülleri'nde tüm kazananlara buradaki haberden ulaşabilirsiniz.

   Death Stranding halihazırda PS4 için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil. Hideo Kojima Dengeki PlayStation'ın bir sayısında "2018'de herkesi çok şaşırtacak bir duyuru yapmayı planlıyoruz." demişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 21 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler