Guilty Gear Strive Satışları 1 Milyona Ulaştı

09.08.2022 14:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Arc System Works, Guilty Gear Strive'ın dünya çapında bir milyondan fazla sattığını duyurdu. Arc System Works bunu kutlamak için Twitter'da bir gönderi paylaştı.
 
Gönderi şu ifadeler yer aldı: "Guilty Gear -Strive- dünya çapında 1 milyon adeti aştı. Bunu duyurmaktan inanılmaz derecede gurur duyuyoruz. Tüm desteğiniz için teşekkürler!"
 
Oyun daha önce 15 Temmuz'da 500.000 adet ve 14 Haziran'da 300.000 adet satış rakamına ulaşmıştı.
 
Guilty Gear serisine öncülük edilen son teknoloji 2D/3D grafikler, “GUILTY GEAR -STRIVE-” ile bir sonraki seviyeye yükseldi. Yeni sanatsal yön ve geliştirilmiş karakter animasyonları, bir dövüş oyununda daha önce gördüğünüz her şeyin ötesine geçmeyi hedefliyor. 
 
Guilty Gear -Strive- şu anda PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için mevcut. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GUILTY GEAR -STRIVE- Platformlar: PC Geliştirici: Arc System Work Dağıtıcısı: Arc System Works Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler