Gülegüle Bad Company 2, Hoşgeldin Battlefield 3

Güle Güle Bad Company 2, Hoşgeldin Battlefield 3
27.05.2011 01:41 Ersin Kılıç



     Battlefield Türk Klanıyaptığı araştırmada Battlefield serisinin son oyunu Bad Company 2'den ilginç istatistiklere yer vermiş. Oyunun PC, PS3 ve Xbox 360 sürümlerinde yapılan bu araştırmada liderliği ise Xbox 360 almış. Yapılan bu araştırmada toplam online oyuncu ve server sayısı, oynama süresi, bıçaklama ve öldürme sayısı, favori silahlar ve araçlar gibi bir çok bilgiler var.

     Dikkatimizi çeken ilginç bir nokta ise, PC oyuncuları için Server sayısı daha çok olmasına rağmen XBOX 360 oyuncularının sayısı çok daha fazla. Anlaşılan PC oyuncularının Klanlara ve onlara ait Serverlara ilgisi daha büyük. Battlefield Türk Klanı ise Türkiye de duyulan bu ihtiyaca, uzun uğraşlar sonucunda yaptığı ayrıntılı Server Stats sayfası ile cevap veriyor. Server Stats sayfası sayesinde server daki toplam puan, K/D, dogtags, oynama sürenizi ve server daki sıralamanızı tüm deteyları ile öğrenebilirsiniz.

     Battlefield Bad Company 2 deki kendi askerinizin detaylı stats larını görmek için burayı,  server stats sayfasına ulaşmak için ise buraya tıklayabilirsiniz.

     Battlefield Türk Klan tarafından hazırlanan istatistik videosuna ise aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsinz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 27 Dk önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 1 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 1 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 2 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler