Güncelleme: Battlefield V Grand Operations Oyunun Çıkışında Ulaşılabilir Olacak

27.07.2018 17:53 Gazali Çetinkaya

 
Güncelleme: DICE ve EA blog yazısını güncelleyerek Grand Operations'ın oyunun çıkışında oynanabilir olacağını doğruladı.

"Battlefield V Grand Operations is an experience that will be playable at launch and as part of Tides of War. As we are still in development of the game, things change, and what we discussed in a blog that we released at EA Play when we revealed Grand Operations, has been updated to reflect that."
 
Orijinal Haber: Geliştirici DICE'ın resmi Battlefield websitesi üzerinden paylaşmış olduğu yazıya göre, Battlefield 1'deki Operasyonlar modunun gelişmiş bir versiyonu olan Grand Operations Battlefield V'in çıkışında ulaşılabilir olmayacak, çıkışından kısa bir süre sonra gelecek.
 
"Oyundaki en büyük çok oyunculu deneyim olan Grand Operations, Battlefield V'in haritalarını ve modlarını tek bir yerde sergilemek için tasarlandı. Grand Operation'ların her biri, geçmişteki olaylardan esinlenen etkileyici bir anlatım içeriyor. Oyunun çıkışından kısa süre sonra ilk Grand Operation'a katılabileceksiniz. Takip eden aylarda, 2. Dünya Savaşı’nın görülmemiş ve oynanmamış savaş meydanlarında mücadeleye devam edeceksiniz."
 
Grand Operations'ın yanı sıra Royale modu da oyunun çıkışından sonra eklenecek. Ne zaman eklenecekleri henüz belli değil.

Battlefield V 19 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield V Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 2 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 8 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler