Güncelleme: Crysis Remastered Crysis Warhead'i İçermeyecek

20.04.2020 09:23 Gazali Çetinkaya

 
Güncelleme: Crytek'in Inverse adlı siteye yapmış olduğu açıklamaya göre Crysis Remastered sadece ilk oyunun tek oyunculu modunu içerecek.
 
"Crysis Remastered sadece orijinal oyunu içerecek. Warhead veya serideki diğer oyunları içermeyecek." 
 
Crysis Remastered'ın Crysis Warhead'i içereceğine yönelik açıklama yapan Tim Willits tweetlerini sildi.
 
Orijinal Haber: Crysis Remastered portunu üstlenen Saber Interactive'den Tim Willits, remastered versiyonun Crysis 1 ile birlikte Crysis Warhead'i de içereceğine yönelik bir açıklamada bulundu.
 
"Cyrsis oyunlarını her zaman çok sevmişimdir ve bu oyunları yeni kitlelere getirmek için Crytek ile birlikte çalışmak çok heyecan verici."
 
Crytek'in basın bülteninde de "single-player campaigns" olarak bahsedilmesi birden fazla tek oyunculu hikaye olacağına işaretti. 

Crysis 1'den bir yıl sonra 2008'de çıkış yapan Crysis Warhead ayrı satılan ve tek olarak oynanabilen bağımsız bir genişleme olarak sunulmuştu. Yaklaşık olarak 5 saatlik bir hikaye sunuyor.
 
Bunun yanı sıra remastered versiyon çok oyunculu mod içermeyecek.
 
Crysis Remastered bu yaz PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 1 Remastered Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Crytek Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler