Gwent'in Tek Oyunculu Modu Thronebreaker Bağımsız Bir Oyun Olarak Çıkacak

30.08.2018 14:24 Gazali Çetinkaya

 
Gwent: The Witcher Card Game için geliştirilen tek oyunculu mod Thronebreaker'ın bağımsız bir rol yapma oyunu olarak çıkış yapmasına karar verildi.
 
Thronebreaker'ın 2017 yılının sonunda çıkması planlanıyordu ancak daha sonra 2018'in sonlarına ertelendi. Yaklaşık bir yılın ardından planlar değişti ve CD Projekt RED finansal sonuçlarını açıkladığı konferansta Thronebreaker'ın 30 saatlik bir rol yapma oyununa evrildiğini ve Thronebreaker: The Witcher Tales adıyla Gwent: The Witcher Card Game'den bağımsız olarak çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oynanış tabii ki de Witcher tarzında olmayacak. CD Projekt RED başkanı ve CEO'su Adam Kicinski tarafından belirtilene göre, Thronebreaker: The Witcher Tales'da çoğunlukla yine Gwent oynayacaksınız ancak seçimler ve bu seçimlerin getirdiği sonuçlara sahip 30 saatlik hikaye odaklı bir deneyim sunulacak.
 
CD Projekt RED, Thronebreaker: The Witcher Tales için net bir çıkış tarihi vermedi ancak Gwent: The Witcher Card Game'i baştan aşağı değiştirecek Homecoming güncellemesi ile paralel olarak çıkış yapacağını belirtti. Bu yüzden çıkış aralığı için 2018 dördüncü çeyrek diyebiliriz.
 
Platformlar ise Gwent: The Witcher Card Game'de olduğu gibi PlayStation 4, Xbox One ve PC.

CD Projekt'in 2018'in ilk yarısındaki finansal sonuçlarını açıkladığı konferansı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Thronebreaker ile ilgili olan 38. dakikada başlıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gwent: The Witcher Card Game Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler