HBO Max ile Dönen Looney Tunes'dan, Coyote ve Road Runner'ın Bulunduğu Yeni Bir Video Paylaşıldı

20.05.2020 11:50 Özgür Eroğlu

 
Çoğu insanın hayatında önemli bir yere sahip olan Looney Tunes çizgi filmleri bildiğiniz gibi HBO Max ile geri dönecek. 
 
Tekrardan başlayacak olan çizgi film serilerinden biri de Wile E. Coyote ve Road Runner. Bu ikilinin yeni bölümlerinden kısa bir kesit de Looney Tunes tarafından paylaşıldı. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety ve Yosemite Sam gibi sevdiğimiz Looney Tunes çizgi filmleri; yenilenmiş çizimler, yeni seslendirmeler ve yepyeni maceralar ile geri dönecek.
 
HBO Max, 27 Mayıs'ta erişime açılacak, ancak ne yazık ki ülkemizde ne zaman erişilebilir olacağı belli değil. En azından umuyoruz ki 27 Mayıs'ta yerelleştirme olmadan kullanabilelim. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler