HBO Max tarafından Hogwarts Legacy dizisi geliyor

23.02.2023 21:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Avalanche Software tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Games tarafından yayınlanan Harry Potter temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy, beğenilen bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Hem oyuncular hem de medya tarafından olumlu eleştirilerin odağında olan oyunun TV dizisine uyarlandığı bildiriliyor. Dizinin HBO Max ortaklığıyla geliştirildiği belirtiliyor.
 
Kaynaklar dizi üzerinde çalışmalara başlandığını bildiriyor
 
 
 
Giant Freakin Robot tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre Hogwarts Legacy dizisinin çalışmalarına başlanmış durumda. Henüz erken geliştirme aşamasında yer alan dizi birçok başarılı dizi serisiyle karşımıza çıkan HBO Max ortaklığıyla geliştiriliyor. Bu gelişmeler devam ederken VGC (Videogameschronicle), ortaya çıkan bu bilgileri teyit ve daha fazla bilgi amaçlı Warner ile iletişime geçtiğini belirtti. 
 
Şu anda erken geliştirme aşamasında olduğu bildirilen dizi hakkında pek fazla detay bulunmuyor ancak zaman olarak Harry Potter ve Fantastic Beasts'in (Spin-off) öncesinde geçeceği bildiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hogwarts Legacy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Avalanche Software Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 8 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler