HUMANKIND 4 Kasım'da Konsollara Geliyor

10.06.2022 11:58 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı SEGA ve geliştiriciler Amplitude Studios ve Aspyr, sıra tabanlı tarihsel strateji oyunu HUMANKIND'ı PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için 4 Kasım'da yayınlayacağını duyurdu. Oyun ayrıca Xbox Game Pass'de de mevcut olacak. 
 
HUMANKIND ilk olarak Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden PC ve Stadia için 17 Ağustos 2021'de piyasaya sürüldü. 
 
Oyunun ikinci indirilebilir içeriği (DLC) “Cultures of Latin America” ve ücretsiz ana güncellemesi Bolivar duyuruldu. İki içerik de PC'de yayınlandı. 
 
HUMANKIND, tüm insanlık tarihinin öyküsünü yeniden yazacağın ve en az senin kadar eşsiz bir uygarlık kurmak için kültürleri bir araya getireceğin bir tarihsel strateji oyunu. 
 
Fragman videosu
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Humankind Platformlar: PC Geliştirici: Amplitude Studios Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler