Hades için İkinci Büyük Güncelleme Yayınlandı

13.02.2019 14:23 Gazali Çetinkaya

 
Bastion ve Transistor geliştiricisi Supergiant Games, hack-and-slash dungeon crawler türündeki oyunu Hades'in ikinci büyük güncellemesini yayınlandı.
 
Güncelleme karakterlerin ve öykülerin rollerini genişletiyor ve oynamak için yeni yollar sunuyor.
 
Önemli Özellikler
 

- Her zaman biraz eğlence için hazır olan kaygısız satıcı Dionysus, God of Wine ile tanışın! Dileklerini düşmanlarınız sabah gerçekten hissedecek.
 
- Wield the ‘Adamant Rail’, birkaç bin yıl boyunca erken ateşli silahları önceden alan (ve sınıf dışı) hızlı bir ateşli silah! Kendine özgü oyun stili ile gerçek bir yumruk sunuyor.
 
- ‘Fated Authority' kilidini açın,Ölüler Dünyasını kendi isteklerinize göre daha fazla şekillendirebileceksiniz. Fates'i baştan çıkarmak için her odaya alternatif ödüller verin!
 
- Cesaretiniz varsa ‘Infernal Gates''e inin! Yalnızca deneyimli oyunculara yönelik zorlu mücadeleleri tamamlayabilirseniz her zamankinden daha güçlü büyürsünüz.

 
Güncelleme ayrıca yeni yetenekler, dengeleme değişiklikleri, tamamen sesli anlatımlı olaylar, gelişmiş sanat ve görsel FX, ödüllü bestecinin yepyeni bir şarkısı ve daha pek çok özellik ve iyileştirme getiriyor. Güncelleme notlarına tamamına oyun istemcisinden ve Supergiant Games'in resmi Discord hesabından ulaşılabilirsiniz. (discord.gg/Supergiant).
 
Güncelleme oyunun ana menüsünden erişilebilen yeni Geliştirme Yol Haritasını da tanıtıyor. Supergiant Games'in bu yılki gelişim hedeflerinin bir parçası olarak yeni düşmanlar ve zorluklarla dolu yeni bir Biome, yeni boss dövüşleri ve oynadıkça topladığınız çeşitli kaynaklardan yararlanmanın yeni yolları konusundaki öncelikler anlatıyor.  
 
Hades Epic Games Store'da erken erişimde bulunuyor. Fiyatı 32,00 TL. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hades Platformlar: PC Geliştirici: Supergiant Games Dağıtıcısı: Supergiant Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 2 Saat önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 3 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 3 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 4 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler