Hades için İlk Büyük Güncelleme 15 Ocak'ta Yayınlanacak

07.01.2019 09:45 Gazali Çetinkaya

 
Bastion ve Transistor geliştiricisi Supergiant Games'in hack-and-slash dungeon crawler türündeki oyunu Hades 7 Aralık'ta Epic Games Store'da erken erişime açılmıştı ve Supergiant Games oyunun ilk büyük güncellemesinin 15 Ocak'ta yayınlanacağını duyurdu. Güncellemenin detayları henüz açıklanmadı.
 
Hades Epic Games Store üzerinde 69.00 TL'den satışta.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Cehennemde Savaş
 
Önüne gelen herkesi kılıçtan geçirerek Ölüler Diyarı'ndan çıkmaya çalıştığın bu roguelike, zindan keşfetme oyununda ölüm tanrısını alt et. Bastion ve Transistor'ın yapımcıları tarafından geliştirildi.
 
Erken Erişimde Oyna: Bu, hâlâ geliştirilmekte olan canlı bir oyun! Düzenli olarak gelen güncellemelerle oyuna yeni özelliklerin, etkinliklerin, karakterlerin, yerlerin, güçlerin ve daha fazlasının eklenmesi seni şaşırtmasın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hades Platformlar: PC Geliştirici: Supergiant Games Dağıtıcısı: Supergiant Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 5 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 25 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler