Haftanın Espor Gündemi: 10

21.01.2018 23:17 Hamit Can Sayılgan

 
     15-21 Ocak tarihleri arasında espor dünyasında gerçekleşen turnuvaları ve gözden kaçan gelişmeleri derledik.
  

League of Legends, 2018 Türkiye Şampiyonluk Ligi Başladı!

 
     League of Legends, 2018 Türkiye Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi ilk ve ikinci gün maçları tamamlandı. İşte karşınızda oynanan maçların sonuçları!
 
 
 
21 Ocak Pazar
     1907 Fenerbahçe Espor 0 - 1 Royal Bandits
     YouthCrew 1 - 0 HWA Gaming
     Dark Passage 0 - 1 Bau SuperMassive
     Team Aurora 0 - 1 Galakticos
 
20 Ocak Cumartesi
     Team Aurora 0 - 1 Dark Passage
     Galakticos 1 - 0 YouthCrew
     Royal Bandits 0 - 1 HWA Gaming
     Bau SuperMassive 1 - 0 1907 Fenerbahçe Espor
 
     2018 Şampiyonluk Ligi, 1. hafta 2. günün sonucunda Bau SuperMassive ve Galakticos yenilgisiz 2 galibiyet ile ligin lideri konumunda yer alırken Dark Passage, HWA Gaming, Royal Bandits ve YouthCrew takımları 1 galibiyet ve 1 mağlubiyete, 1907 Fenerbahçe Espor ve Team Aurora ise 2 mağlubiyete sahip.
 

Space Soldiers, ELEAGUE Major Boston 2018'de İlk Zaferini Kazandı!

 
 
 
     Space Soldiers, ELEAGUE Major Boston 2018'de ilk gün SK Gaming'e karşı 13-16 yenilgisinin ardından ikinci gün eşleştiği Cloud9 takımına karşı muazzam performans sergiledi ve günü zaferle kapattı.
 

      Space Soldiers ve Cloud9 karşılaşması, Cobblestone haritasında oynandı. Space Soldiers, terörist olarak başladığı ilk yarıyı 11-4, ikinci yarı anti terörist tarafında ise 5-9, toplamda 16-13 skorla maçı tamamladı. Ve böylelikle ELEAGUE Major Boston 2018'de, ilk zafer Cloud9 karşısında kazanıldı. Temsilcimiz, 1 galibiyet ve 1 mağlubiyete sahip.
 
     Space Soldiers, turnuvanın üçüncü gününde Gambit Gaming ile saat 02:45'te karşılaşacak!
 

New York Red Bulls, FIFA Oyuncusu Transfer Etti

 
     Amerika'nın ünlü futbol takımlarından New York Red Bulls, espor dünyasına giriş yaptı.
 
 
     Amerika, Major Futbol Ligi'nde yer alan New York Red Bulls, FIFA oyuncusu Mike "michs09" LaBelle'yi transfer ettiğini duyurdu. Ayrıca Michs09'un New York Red Bulls takımının Twitch hesabı üzerinden yayınlara başlayacağı bildirildi. Mike "michs09" LaBelle, YouTube kanalı üzerinden paylaşmış olduğu FIFA içerikleri ile ünlü.

Overwatch League 10 Milyon İzleyiciye Ulaştı

 
 
 
     Blizzard tarafından düzenlenen Overwatch League'nin Twitch TV izlenme sayısı 10 milyonu geçti. Dallas Fuel ve Seoul Dynasty arasında oynanan karşılaşma 437 bin kişi tarafından canlı olarak izlendi. Lig maçları Haziran ayına kadar oynanacak. Ayrıca Blizzard, Overwatch League'in resmi olarak yayınlanması için Twitch TV ile anlaşma imzaladı. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 2 Saat önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 3 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 3 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 4 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler