Half-Life: Alyx Steam'de Şimdiye Kadarki En Popüler VR Oyunu Olmayı Başardı

25.03.2020 16:25 Gazali Çetinkaya

 
Half-Life serisi 13 yıl aradan sonra sanal gerçeklik oyunu ile geri döndü ve beklendiği üzere oyun Steam'de şimdiye kadar çıkan en popüler VR oyunu olmayı başardı.
 
VR oyunlarında eş zamanlı kullanıcı sayısında rekor kırdı. Oyunu 42.858 kişi aynı anda oynadı. Bundan önceki rekor 8.717 ile Boneworks'e aitti.
 
Steam Spy'ın verilerine göre, oyun yaklaşık olarak 400 bin kişi tarafından satın alındı. Bunun 300 bini ön siparişlere ait.
 
Sanal gerçeklik sistemlerine sahip olan oyuncu sayısı az olduğu için Twitch üzerindeki izlenmeler de arttı. İlk gün oyunu 300 binden fazla kişi izledi. 
 
Half-Life: Alyx PC'de Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift, Oculus Quest ve Windows Mixed Reality üzerinde ulaşılabilir durumda. Half-Life ile Half-Life 2'nin arasında geçen oyun Combine adıyla bilinen bir uzaylı ırkına karşı verilen savaşı konu ediniyor. Alyx Vance'in ana karakter olduğu oyunda Alyx Vance ile babası Dr. Eli Vance insanlığın hayatta kalması için savaşıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half-Life: Alyx Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler