Half-Life: Alyx'e Türkçe Dil Desteği Eklendi

12.11.2020 22:13 Gazali Çetinkaya

 
Valve, sanal gerçeklik oyunu Half-Life: Alyx için yeni bir güncelleme yayınladı.

Güncellemeyle birlikte oyuna Danca, Felemenkçe, Fince, İsveççe, Norveççe, Rumence, Tayca, Türkçe ve Yunanca arayüz ve altyazı seçenekleri eklendi.
 
Bazı oyuncuların merdivenlerin daha gerçekçi olması isteği doğrultusunda yeni bir konsol değişkeni de eklendi: hlvr_move_ladder_must_reach_top. Ayarlandığında, oyuncuların iki ellerini bıraktıklarında otomatik olarak ışınlanmadan önce bir merdivenin tepesine tırmanması gerekir.
 
Güncelleme ayrıca üç saat uzunluğunda geliştirici yorumunu getiriyor. Geliştirme sürecinden tasarım, çizim, animasyon, işleme, ses ve daha fazlasıyla ilgili kayıtlar içeriyor. Yorumlu modu oynarken her ilgi noktasında havada bir kulaklık göreceksiniz. Dinlemek için kulaklığı alıp takmanız yeterli. Geliştirici yorumunda Türkçe altyazı bulunmuyor ve spoiler içerdiği için oyunu bitirdikten sonra dinlenmesi tavsiye ediliyor.
 
Half-Life: Alyx Steam'de Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift ve Windows Mixed Reality cihazları üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half-Life: Alyx Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler