Halo 3 PC Beta Testi Haziran Ayının İlk Yarısında Düzenlenecek

25.05.2020 09:32 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici 343 Industries, Halo: The Master Chief Collection PC versiyonunun parçası olan Halo 3 PC beta testinin Haziran ayının ilk yarısında düzenleneceğini duyurdu.

Beta testine Halo Insider programına dahil kullanıcılar arasından seçilenler katılabilecek.

Beta testinin yakında başlayacak olması çıkış tarihi hakkında da fikir veriyor.

Halo: Combat Evolved Anniversary beta testi Şubat ayının başlarında başladı ve tam sürüm 3 Mart'ta çıktı. Halo 2: Anniversary beta testi Nisan ayının ortalarında başladı ve tam sürüm 12 Mayıs'ta çıktı.

Halo: The Master Chief Collection PC versiyonu tamamlanmaya yaklaşıyor. Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary ve Halo 2: Anniversary'den sonra sırada Halo 3, Halo 3: ODST ve Halo 4 var. Halo: The Master Chief Collection Steam'de 61,00 TL ve Microsoft Store'da Xbox Game Pass'e dahil. Her bir oyunu tek olarak almak mümkün.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
HALO 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Eylül 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 1 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 4 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 5 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 5 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler