Halo: CE Anniversary'de 3D Desteği Olacak

Combat Evolved belki de serinin en iyi oyunuydu
27.08.2011 11:45 Alkan Adakaner


     343 Industries, Halo: Combat Evolved Anniversary ile ilgili yeni bilgiler vermeye devam ediyor. Halo Fest'ten gelen haberlere göre oyun 3D destekli olarak piyasaya çıkacak.
 
     Bildiğiniz gibi Halo: Combat Evolved Anniversary Xbox'taki ilk oyunun Halo: Reach'in oyun motoru kullanılarak yeniden yapılmış hali. Xbox 360'ta çok daha gelişmiş grafikler sunan oyunumuz co-op desteği, 7 ünlü multiplayer haritası ile tekrar karşımıza çıkacak.
 
     15 Kasım'da piyasaya çıkacak oyun Bungie'nin Halo serisini bırakması sonrasında 343 Industries'in geliştirdiği ilk oyun olma özelliğini taşıyor. 343 Industries'in aynı zamanda Halo 4'ü de hazırladığını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Combat Evolved Anniversary Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler