Halo: CE Anniversary'den Oynanış Videosu

Halo 4 öncesinde ilk oyunu geliştirilmiş grafiklerle oynamak büyük bir zevk olacaktır
24.07.2011 12:48 Alkan Adakaner


    Microsoft, Halo efsanesinin 10. yılı şerefine Halo: Combat Evolved Anniversary'yi piyasaya çıkarıyor. Senaryo modunda Halo: Reach'in oyun motorunu kullanan bu HD yeniden yapımın multiplayer modlarında ise Saber3d adlı oyun motoru kullanılıyor.
 
    Oyunun Comic-con'da gösterilen demosu da bize grafiksel gelişim ile ilgili bilgiler sunuyor. Senaryo moduna ait aşağıdaki videoda görsellerde ne kadar büyük bir gelişim yaşandığına şahit oluyoruz. Zaten videoda bazen Combat Evolved'ın Xbox sürümüne de geçiş yapılıp karşılaştırma yapılmış. Özellikle su efektlerindeki gelişim gerçekten de görülmeye değer.
 
     343 Industries, Halo: Combat Evolved Anniversary'i geliştirirken grafiklerin aksine oynanış dinamiklerinde değişiklik yapmak istememiş. Zaten oynanış dinamikleri son derece iyiydi, böyle bir karar eski oyunu oynayanların da hoşuna gidecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Combat Evolved Anniversary Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler