Halo: Combat Evolved Anniversary Tamamlandı

Oyunun tamamlandığı bu şekilde duyuruldu
15.10.2011 22:43 Alkan Adakaner

 
      Master Chief''i özlediniz öyle değil mi? Gelecek yıl Halo 4'te onu yepyeni bir macerada görme şansı yakalayacağız. Eğer o zamana kadar beklemek kolay olmayacaksa Halo: Combat Evolved Anniversary'e az kaldı.
 
      Halowaypoint'in Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Halo: Combat Evolved Anniversary tamamlandı. Oyun 15 Kasım'da sorunsuz bir şekilde (bir ertelenme haberi hiç de hoş olmazdı) raflardaki yerini alacak.
 
      Halo'nun ilk macerasını tamamen yenilenmiş oyun motoru ve grafiklerle oynayacağımız Halo: CE Anniversary ilk oyunu henüz oynayamayanlar için harika bir fırsat olacaktır. Üstelik 3D desteği Master Chief'in ilk macerasını daha iyi hissetmemizi sağlayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Combat Evolved Anniversary Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 4 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 5 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 6 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 7 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler