Halo Dizisinde Cortana'yı Jen Taylor Seslendirecek

11.11.2020 23:10 Gazali Çetinkaya

 
Showtime'ın live action Halo televizyon dizisinde Cortana'yı canlandıracak isim değişti ve serinin hayranları bu habere epey bir sevinecek.
 
Bundan önce Natascha McElhone'nun olması planlanıyordu ve McElhone ayrıca Cortana'nın yaratıcısı Dr. Catherine Halsey'i de oynayacaktı. Halsey rolü yine onda kalacak fakat Cortana için planlar değişti.
 
Cortona'ya ses verecek isim Jen Taylor. Kendisi Halo serisinin tüm oyunlarında Cortana olarak yer almıştı.
 
Karakteri direkt olarak kendisi mi oynayacak yoksa CGI karaktere sadece ses mi verecek orası henüz belli değil.
 
Halo dizisinin 2021'in ilk çeyreğinde yayınlanması planlanıyordu fakat corona virüsü sebebiyle belirsiz bir tarihe ertelendi. Ana karakter Master Chief'i Pablo Schreiber canlandıracak. 9 bölümden oluşması ve her bir bölümün yaklaşık olarak bir saat civarında sürmesi planlanıyor. Yönetmenler Jonathan Liebesman, Otto Bathurst, Roel Reine ve Jet Wilkinson. Salgın sebebiyle dizinin yönetmenlerinden biri M.J. Bassett ekipten ayrıldı.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 4 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 5 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler