Halo Infinite 8 Aralık'ta Çıkış Yapacak

25.08.2021 23:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici 343 Industries, Halo Infinite'in 8 Aralık'ta Xbox Series, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Microsoft ayrıca bir Halo Infinite Limited Edition sürümünü duyurdu. Bu sürümde oyun temasını yansıtan özel Xbox Series X konsolu ve Kablosuz Oyun Kolu yer alacak.
 
Öne çıkan özellikler 
 
- Campaign modu: Tüm umutlar kayboldu. İnsanlığın kaderi tehlikede. Master Chief şimdiye kadar karşılaştığı en acımasız düşmanlarla yüzleşmeye hazır. Epik bir macera yaşamak ve insanlığı kurtarmak sizin elinizde.
 
- Multiplayer modu: Halo'nun meşhur çok oyunculu modu geri dönüyor. Bu yıl içinde daha fazla bilgi gelecek. (Konsolda Xbox Live Gold gerektirir. Üyelik ayrı olarak satılır)
 
- Forge modu:  Halo'nun destansı içerik oluşturma aracı geri döndü ve her zamankinden daha çeşitli olacak. Daha fazla bilgi bu yıl içerisinde gelecek.
 
- Çapraz Nesil Oyun:  Halo Infinite, PC' ve Xbox konsollarında harika bir deneyim sunmaya hazır. 
 
Multiplayer Season 1 Sinematik Fragman
 
 
 
Xbox Series X – Halo Infinite Limited Edition Bundle Fragmanı
 
 
 
Xbox Elite Kablosuz Oyun Kolu – Halo Infinite Limited Edition
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 1 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 2 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 3 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler