Halo Infinite Multiplayer Modunun Erteleneceği Söylentisi Yalanlandı

25.07.2020 11:27 Gazali Çetinkaya

 
Halo Infinite'in çok oyunculu modu ertelenmeyecek.

Xbox haberlerini genelde doğru bir şekilde sızdıran Thurrott.com sitesinin baş editörü Brad Sams, bir kaynağından Halo Infinite'in bu sonbaharda sadece tek oyunculu mod ile çıkacağını ve çok oyunculu modundan çıkışından sonra ekleneceğini duyduğunu belirtti.

Bunun üzerine 343 Industries topluluk yöneticisi Brian Jarrard, söylentiyi yalandı. Oyunun tek oyunculu ve çok oyunculu modu çıkışında mevcut olacak.
 

343 Industries tarafından belirtilene göre Halo Infinite 10 yıllık bir Halo'nun başlangıcı. Geliştirici ekip oyunu uzun yıllar boyunca her açıdan desteklemeyi ve geliştirmeyi planlıyor. 
 
Halo Infinite noel döneminde Xbox Series X, Xbox One ve PC (Steam & Microsoft Store) için çıkacak. İlk günden Xbox Game Pass'e dahil olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler