Halo Infinite'in Çok Oyunculu Baş Tasarımcısı 343 Industries'ten Ayrıldı

06.03.2022 10:52 Mehmet Tandoğan

 
 
Halo Infinite'in çok oyunculu tarafında baş tasarımcı olarak çalışan Andrew Witts, 343 Industries'ten ayrıldığını açıkladı. Witts, bu açıklamayı Twitter üzerinden yayınladı.
 
Witts gönderisinde şunları belirtti: "Bugün 343 Industries'teki son günümdü. Yıllar boyunca MP tasarım ekibine liderlik etmek benim için bir onurdu. Geri bildirimleriniz için tüm Halo hayranlarına teşekkür ediyorum. Bu oyunu sizin için yaptık. 
 
Bundan sonraki süreçte dinlenip kendime biraz zaman ayıracağım. Bakalım sırada neler var!"
 
 
 
Daha önce de Halo Infinite ekibi içerisinde ayrılmalar yaşanmıştı. Eski 343 Industries stüdyo başkanı Chris Lee, eski yaratıcı yönetmen Tim Longo ve baş yapımcı Mary Olson'da ekipten ayrılan kişiler arasındaydı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 41 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler