Halo Infinite'in Forge Modu için Yeni Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı

02.07.2022 20:31 Mehmet Tandoğan

 
 
343 Industries tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanan birinci şahıs aksiyon oyunu Halo Infinite'in Forge Modunun oynanış görüntüleri sızdırıldı. Bu yeni oynanış videosu, bir nesnenin boyutunu artırmanıza veya azaltmanıza olanak tanıyan nesne ölçekleme özelliğini sergiliyor.
 
Halo Infinite'in Forge modu temel olarak bir Editör (Düzenleme) görevi görecek. Bu mod aracılığıyla oyuncular, Özel Oyunlar için çeşitli haritaları özelleştirebilecek, kaydedebilecek ve paylaşabilecek.  
 
Daha önce ekip Halo'nun destansı içerik oluşturma aracının geri döneceğini ve her zamankinden daha çeşitli olacağını bildirmişti. Raporlara göre Forge Modu, Halo Infinite'in 3. Sezonu ile birlikte oyunculara sunulacak. 
 
 
 
Daha önce sızdırılan oynanış görüntüleri
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 7 Dk önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 16 Dk önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler