Halo Infinite'in Tüm Sandbox Çıkış İçeriği Tamamlandı

29.01.2021 23:30 Gazali Çetinkaya

 
343 Industries, Halo Infinite geliştirme sürecinin nasıl gittiğinden bahsetti.
 
Tasarımcılardan Quinn DelHoyo'nun belirttiğine göre oyunun çıkışında mevcut olacak tüm sandbox içeriği tamamlanmış durumda. Halo Infinite geliştirme ekibinde sandbox unsurlar oyuncuların etkileşime geçebileceği tüm araçlar, ekipmanlar, silahlar ve objelerin yanı sıra tüm oyuncu sistemlerini ve koşma, sıçrama, kalkanın yeniden dolma zamanları gibi eylemleri kapsıyor.

Sandbox ekibindeki herkes şu anda hata düzeltmeleri ile cilalama üzerinde çalışıyor ve oyun testlerini gerçekleştiriyor. Her şeyi %100'e getirmenin büyük bir çaba gerektireceği belirtildi.
 
Quinn DelHoyo, oyunun çıkışından önce beta testi düzenleneceğini de doğruladı.
 
Ayrıca 343 Industries mühendis ekibinden Danielle Giannetti, oyun motorundaki multi-threading çözümü yeniden kurduklarını ve bu sayede oyunun tüm platformlarda mümkün olduğunca iyi optimize olmuş bir şekilde çalışacağını ifade etti.
 
Halo Infinite bu sonbaharda Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkacak.

Bazı klasik Halo silahlarını gösteren yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler