Halo: Reach'te 46.Haftanın Fiyaskoları

08.08.2011 11:42 Ersin Kılıç


     Machinima.com'un Achievement Hunter bölümünde yayınlanan Fails of the Weak programı her hafta bize ilginç Halo: Reach ölümlerini gösteriyor. Programda şimdiye dek karşımıza çıkan Jack ve Geoff ise açıkçası bu programın en büyük artısı idi. Sunumları ile bizi eğlendiren ikiliden özellikle Geoff'un kahkahaları da programın olmazsa olmazları arasında yer alıyordu. Fakat 36. haftaya giren programın bu bölümünde Geoff'un sesine hasret kalıyoruz.
 
     Kaybolan Bunshee, kendini vuran sniper ve havada çarpışmalar gibi ilginç ölümlerin yaşandığı bu hafta Geoff'un programda neden yer almadığı ise belirtilmemiş. Umarız önümüzdeki haftalarda geri döner diyoruz ve programın yeni bölümü ile sizleri baş başa bırakıyoruz.

[DHVIDEO=2941]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 3 Dk önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler