Halo Serisi 50 Milyon Sattı, Yeni Oyun Yolda

06.12.2012 17:06 Samet Konuksal


    En son Halo 4 ile birlikte oldukça başarılı işler yapan Xbox'a özel shooter serisi adına yeni açıklamalar geldi. Microsoft'tan gelen bilgilerde yeni oyunun sesleri duyulurken, serinin satış bilgileri detaylandı.
 
    Yapılan açıklamalara göre 2001'de ilk çıkışını yapan Halo serisinin bütün oyunları, şimdiye kadar 50 milyonluk bir satış yakaladı. Gamespot'un özel kaynaklarından aldığı bilgilere göre bu veri Halo 4'ün çıkışından önce 46 milyon civarında geziyordu. Yani kaynaktan gelen açıklamalara göre Halo 4, yaklaşık olarak 4 milyon sattı.
 
    Yeni yapımcısının elinde yeni bir üçlemeyle karşımıza çıkmaya hazırlanan Halo serisinin en yeni konuğuyla ilgili bilgiler de yavaş yavaş gelmeye başlıyor. 343 Industries'ten Frank O'Connor, yaptığı açıklamalarla birlikte bir sonraki Halo oyununun erken geliştirme aşamasında olduğunu söyledi. O'Connor, yeni oyunla ilgili daha fazla açıklama yapmadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Platformuna Oyun İçi Video Kayıt Özelliği Geliyor 1 Saat önce Fallout 76, 20 Milyon Oyuncu Sayısını Aştı! 2 Saat önce Squad Busters İnceleme (Video) 3 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Arhaekon 4 Haziran'da Çıkıyor 3 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler