Halo TV Dizisini Otto Bathurst Yönetecek

22.02.2019 14:00 Gazali Çetinkaya

 
2018'in sonlarında Halo TV dizisinin yönetmeni Rupert Wyatt'ın görevini bıraktığı açıklanmıştı ve dizi en sonunda yeni yönetmenini buldu.

Deadline'in haberine göre, Otto Bathurst Halo TV dizisinin yönetmenliğini ve bas yapımcılığını üstlenecek. Otto Bathurst daha öncesinde Black Mirror dizisinin pilot bölümünü, Peaky Blinders dizisinin ilk üç bölümünü ve 2018'deki Robin Hood filmini yönetti. Otto Bathurst'ın dahil olduğu diğer projelere IMDb sayfası üzerinden göz atabilirsiniz.

Bununla birlikte 10 bölümden oluşması planlanan dizinin 9 bölüme indirildiği de duyuruldu. Her bir bölüm bir saat uzunluğunda olacak.

Dizinin yayına başlayacağı tarih ve oyuncu kadrosu henüz belli değil. Dizi şu anda yapım öncesi aşamada ve yapımına bu senenin ilerleyen zamanlarında başlanacağı belirtiliyor.

Ek olarak, Halo serisinin yeni oyunu da yolda. Microsoft'un E3 2018 basın konferansında resmi olarak duyurulan Halo Infinite 343 Industries tarafından Xbox One ve Windows 10 için geliştiriliyor. Çıkış tarihi açıklanmadı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 1 Dk önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler