Halo: The Master Chief Collection PC için Duyuruldu, Halo: Reach de Dahil Olacak

13.03.2019 03:20 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici 343 Industries Halo: The Master Chief Collection'ın PC versiyonunu resmi olarak duyurdu. PC versiyonu Steam ve Microsoft Store üzerinden çıkış yapacak. Ayrıca koleksiyona hem Xbox One hem de PC'de Halo: Reach'in ekleneceği de duyuruldu.

Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST (Campaign) ve Halo 4 oyunlarının bulunduğu Halo: The Master Chief Collection Kasım 2014'te Xbox One için çıkış yapmıştı.

Microsoft ve 343 Industries PC'de tüm oyunları tek seferde yayınlamak yerine her bir oyunu tek tek yayınlayacak. Halo: Reach ile başlanacak ve ardından kronolojik sıra takip edilecek.

Xbox One'da ise Halo: Reach iki parça halinde yayınlanacak— Campaign ve Firefight deneyimleri premium eklenti olarak ulaşılabilir olacak. Multiplayer içerik (Forge ve Theater da dahil) ücretsiz bir güncelleme olarak yayınlanacak ve Xbox Game Pass aboneleri multiplayer içeriğe ekstra bir ücret ödemeden erişebilecek.

Çıkış tarihleri açıklanmadı.

PC versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler