Halo Wars 2'nin Betası için Tarih Verildi

12.01.2017 01:21 Gazali Çetinkaya

 
   Microsoft ile 343 Industries, Halo Wars 2'nin ikinci betasını duyurdu. 20 Ocak tarihinde başlayacak beta hem Xbox One hem de PC üzerinde ulaşılabilir olacak. İlk beta sadece Xbox One için yapılmıştı. Herkese açık olacak beta 30 Ocak tarihine kadar da devam edecek.
 
   Halo Wars 2'nin ikinci betası Blitz moduna odaklanacak.
 
"Blitz, Halo Wars deneyimine ve gerçek zamanlı strateji oyunlarına tamamen yeni bir anlayış getiriyor. Taktik savaşıyla kart tabanlı stratejiyi bir araya getiren Blitz'de, siz güçlü Halo araçları ve askerlerini içeren koleksiyonunuzu oluştururken kart desteniz ordunuz olur ve bu ünitelere hızlı çevrimiçi aksiyon maçlarında ya da düşman dalgalarına karşı tek başınıza komuta edersiniz."
 
   343 Industries'in açıklamasına göre de Blitz modu “Proving Grounds” haritası üzerinde gerçekleşecek ve 1v1, 2v2, 3v3 maç imkanı sunacak.
 
  Halo Wars 2, 21 Şubat 2017 (Ultimate Edition -17 Şubat) tarihinde Xbox One ile Windows 10'a çıkış yapacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Wars 2 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler